5 Eylül 2012 Çarşamba

İPZ'12'De İnteraktif Pazarlama Dünyasının Yeni Yüzü GAMIFICATION İle Tanışın


Türk interaktif pazarlama sektörünün gelenekselleşen buluşması İnteraktif Pazarlama Zirvesi, 2012 yılında sektörün en sıcak konularından biri olan gamification’ı (oyunlaştırma) gündemine taşıyor ve bu konuda dünyanın sayılı uzmanlarından biri olarak gösterilen Kevin Tucker’i ağırlıyor. Dünyanın önde gelen oyunlaştırma firmalarından Badgeville’in yapımcılarından biri olan Tucker, İPZ’12’de, global markaların oyunlaştırma yöntemi ile nasıl güçlü pazarlama değerleri yakalayacağını ve Türkiye’nin gelişen pazarına oyunlaştırmanın katkılarını anlatacak.



1 yorum:

  1. Netgalaksi

    Enerjisini, içinden çıktığı Türk insanından alan Netgalaksi, Nisan 2012'de kurulan Elektohat'ın internet hizmetleri firmasıdır. 6 Ağustos 2012 tarihinde internet servis sağlayıcı olarak hizmet vermeye başlayan şirketimiz, ses ve datanın aynı hat üzerinden taşınabilmesini ve hızlı internet erişimi sağlayan ADSL ve fiber hizmeti sunmaktadır.

    Şirketimiz, Türkiye'nin bilgi toplumuna geçişi sırasında etkin bir rol almak istemektedir. Bilginin saniyede milyonlarla ifade edilen döngüsünde, ülkemiz üzerinde iz bırakacak teknolojilere ve birikime sahip olan Netgalaksi, tüm bilgisini ve dinamiklerini her düzeydeki müşterisine, hemen ve geniş bir zeminde ulaştırmayı hedeflemektedir.

    Şirketimiz, müşterilerinin hayatlarında mümkün olduğunca görünmeden, ancak her ihtiyaç duyduklarında onların yanında olup, onların hayatlarını kolaylaştıran sürekli bir bağ kurmayı planlamaktadır.

    Netgalaksi, Türkiye'nin şartlarını bilen, dinamik, sorunlara daha oluşum aşamasında müdahale edebilmektedir. Müşterilerinin zamanını en verimli şekilde kullanmasını sağlamak ve gelecekte daha da etkili olacak bilgi kaynaklı gelişimelerden toplumu haberdar etmek adına kendini sorumlu hissetmektedir.

    Netgalaksi'nin "Limitli Tarifeler", "Limitsiz Tarifeler" ve "Fiber Tarifeler" olarak 3 grup tarifesi bulunmaktadır.

    Limitli Tarifeler: 1 Mbps 1 GB'tan başlayıp 8 Mbps'a kadar 12 GB limitli tarifelerde, kota aşımında MB başına birim ücreti ayrıca ücretlendirilir.
    Limitsiz Tarifeler: 2 Mbps'dan 16 Mbps'a kadar limitsiz tarifelerde, Adil Kullanım Noktası olan tarifelerde AKN aşıldığında hız 3 Mbps'a düşürülür.
    Fiber Tarifeler: Fiber tarifelerde limitli ve limitsiz seçenekler bir arada yer almaktadır. 24 Mbps 4 GB limitli tarifelerden 100 Mbps limitsiz tarifelere kadar çeşitli tarifelerimiz mevcuttur.

    Netgalaksi teknolojisinden ve ayrıcalığından faydalanmak isteyenlerin abone olmak için www.netgalaksi.com adresinden Ön Başvuru Formu doldurması veya 0224 711 16 61--0850 303 91 46 nolu müşteri hizmetlerini araması gerekmektedir.

    YanıtlaSil