25 Eylül 2012 Salı

Şamdan / Ataköy Marina'dan 'Yaza Veda Denize Vefa'


Çatı ve Cephe / ''Weber Konsantre Serisi''ni Pazara Sunuyor


ING BANK’TAN KONUT KREDİLERİNDE “SONBAHAR” FIRSATI


I     ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Ev sahibi olmak isteyenler, sadece 1.000 TL dosya masrafı ile 60 aya varan vadelerde yüzde 0,95, 61-120 ay aralığında ise yüzde 0,98 faiz oranı ile konut kredisi kullanabilecekler.













CarrefourSA Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde Finale Kaldı


CarrefourSA, Avrupa’nın dört bir yanından yüzlerce şirketin katıldığı Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde “Sürdürülebilir Çevre” kategorisinde “Ulusal Finalist” olarak yarışacak. CarrefourSA, 2009 yılında mağazalarında başlattığı “Enerji Verimliliği Programı” ile yarışmada finalist olma hakkı kazandı.














NT ve Kimse Yok Mu Derneği “Okuyan Nesiller” için el ele verdi


Türkiye’nin uluslararası kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT ve Kimse Yok Mu Derneği, maddi sıkıntılar dolayısıyla okuma istekleri yarım kalan çocuklar için “Okuyan Nesiller” projesini başlatıyor. “Okuma İsteği Gözlerinden Okunuyor” sloganıyla yürütülecek kampanya ile 20 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.













24 Eylül 2012 Pazartesi

Otohaber / Suzuki'den Modern Dönem


Sabah Oto market / Suzuki'den Paris atağı


Vatan / Suzuki, ekonomik 4x4'leri dörtleyecek


MANİFESTO, IPZ’NİN BU YIL DA STRATEJİK ORTAĞI OLDU


PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto İletişim Grubu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, Türkiye’nin en büyük ve en köklü İnteraktif Pazarlama Zirvesi IPZ’nin stratejik ortakları arasında yer aldı.












Vatan / EgeYapı, Kartal projesi için ön talep topluyor


Ekonomist Emlak Market / EgeYapı ön talep topluyor


21 Eylül 2012 Cuma

Birol Topaloğlu Tek Kişilik Müzikal Performansıyla garajistanbul'da


Otantik Karadeniz müziğininin başarılı yorumcusu Birol Topaloğlu, “4SazTekSes” adlı tek kişilik müzikal performansıyla 26 Eylül akşamı garajistanbul’da sahne alıyor.

Birol Topaloğlu’nun tek kişilik müzikal gösterisi 4SazTekSes; sanatçının hayatı ve müzikle kurduğu ilişki üzerine kurgulanıyor. Müzikal kariyerine Anadolu’nun çeşitli bölgelerinin geleneksel müziklerini yorumlayarak başlayan Birol Topaloğlu, ilerleyen yıllarda otantik Karadeniz şarkıları üzerine uzmanlaştı.

Sanatçı, 4SazTekSes’te kendi hayatını, enstrümanlarla tanışmasını, yaşadığı yerleri, hikâyeler, şarkılar ve görsellerle  zenginleştirerek anlatıyor. Birol Topaloğlu, performansı sırasında bağlama, kemençe, çonguri ve tulum çalıyor.

Konser, ayrıca NTV Radyo Telli Kitap programında canlı olarak yayınlanacaktır.

Gösterinin biletlerini Biletix satış noktalarından ve garajistanbul gişelerinden satın almak mümkün…


Tarih: 26 Eylül 2012 Çarşamba
Kapı Açılışı: 21.00
Konser: 22:00
Mekan: garajistanbul
Bilet Fiyatı: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL


Günaydın’dan “Prenses” Demet Tatlısı


Pop Şarkıcısı Demet Akalın, twitter’da Günaydın Steak House’un özel tatlısı Prenses’ten bahsedince “Prenses”in satışları patladı

Önceki gün Etiler Günaydın Steak House’a yemek yemeye  gelen pop şarkıcısı Demet Akalın, Günaydın’ın spesiyal tatlısı “Prenses’i” çok beğenince twitter’da hayranlarıyla paylaştı. Gaziantep’ten getirilen özel Antep Fıstığı ve özel bir hamurdan hazırlanarak üretilen Prenses Tatlısı, Demet Akalın’a jest olarak bundan sonra menüde “ Prenses Demet” tatlısı olarak anılacak.  




Peşinatı “2014” Yılına Erteleyen ByConcept “Kişiye Özel Finansman” Modeliyle Ev Sahibi Yapıyor


ByGroup tarafından Sultanbeyli’de inşa edilen ByConcept Projesi, “Kişiye Özel Finansman” modeli sayesinde hem peşinat ödemesini 2014 yılına erteliyor, hem de yatırımcılara sıfır faiz ve 40 ay vade fırsatı ile ev sahibi olma imkanı sunuyor.

ByGroup’un İstanbul Sultanbeyli’de 200 milyon TL yatırımla inşa ettiği ByConcept Projesi, “Kişiye Özel Finansman” modeli ve “Peşinatı 2014’e Erteleme” fırsatları ile yatırımcıları ev sahibi olmaya çağırıyor. 2012 yılı Mart ayından bu yana yüzde 40’ı satılan ByConcept Projesi’ne yatırım yapmak isteyenler yüzde 30 oranındaki peşinatı 2014 yılına erteleyerek 120 ay banka kredisi ile ev sahibi oluyor, dilerlerse de peşinatı ödeyip ByConcept’in öz kaynakları ile sunacağı 40 ay boyunca 0 faiz imkanından faydalanıyorlar.

ByConcept Yatırım ve Satış Koordinatörü Mahmut Saymaz: “Yatırımcılar, ByConcept’ten konut satın alırken kazanmaya başlıyor”

Projenin gördüğü ilginin giderek artacağına inandıklarını belirten ByConcept Yatırım ve Satış Koordinatörü Mahmut Saymaz; “ByConcept, ticari alandan ofise, otelden ve çok katlı mağaza, dükkana kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi içinde barındıran, kendinizi özel hissedebileceğiniz bir proje. Projeyi kendi arsamız üzerine öz kaynaklarımızla inşa etmemiz, çok daha cazip fiyatlarla yatırım imkanı sunmamızı sağlıyor. Yatırımcılar, ByConcept’ten konut satın alırken kazanmaya başlıyorlar. Referanslar sayesinde projemize ulaşan yatırımcılar, tercihlerini ByConcept’ten yana kullanıyorlar” dedi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta

Modern mimarisi ile üç blok ve 366 konuttan oluşan ByConcept Projesi’nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen daireler; cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Sosyal yaşam alanlarının yanı sıra sağlıklı yaşam olanaklarının da sunulduğu proje kapsamında ayrıca concierge, kuru temizleme, teknik servis, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark hizmetleri verilecek. Projede teslimatlar, 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek. 


Nalbur Teknik / Weber konsantre serisi ile Türkiye'de bir ilk daha


Yalıtım / Weber, Konsantre Serisi'ni Pazara Sunuyor


14 Eylül 2012 Cuma

Muhteşem Yüzyıl Haremi Altınbaş Nişantaşı mağazasında


Muhteşem mücevherlerin markası Altınbaş modanın en büyük alışveriş partisi Vogue Fashion's Night Out akşamı Muhteşem Yüzyıl ekibinden “Mahidevran Sultan” Nur Fettahoğlu, “Gülfem Hatun” Selen Öztürk’ü Nişantaşı Altınbaş mağazasında ağırladı.














En Hesaplı Okul Alışverişi Yine CarrefourSA'da


CarrefourSA’da Okul Çantası 35 TL’ye Doluyor

Mobilyadan teknolojiye, kırtasiyeden giyime yüzlerce kaliteli ürünü en uygun fiyatlarla sunan CarrefourSA, okul alışverişinin bu yıl yine en hesaplı adresi oluyor. Okul alışverişlerinde yepyeni bir dönem başlatan CarrefourSA’da, ilköğretim öğrencilerinin temel ihtiyaçlarını içeren bir okul çantasını 35 TL’den başlayan fiyatla almak mümkün.




















13 Eylül 2012 Perşembe

İstanbul, Doluca ile 7. Kez Kadeh Kaldırmaya Hazırlanıyor


İstanbul, Doluca’nın bu yıl 7’incisini düzenlediği “ İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliğine hazırlanıyor. Türkiye’nin gelenekselleşen ilk şarap festivali olma özelliğine sahip etkinlik, bu yıl3- 14 Ekim tarihleri arasında ve birbirinden seçkin 14 farklı restaurant’ta gerçekleştirilecek. Doluca’nın Türk ve Dünya şarapları arasından özenle seçtiği 79 farklı lezzet; etkinlik boyunca şişe açtırma zorunluluğu olmadan kadehte sipariş edilebilecek.





















Ünlü Basketbolcu Mirsad Türkcan Jübile Maçına Hazırlanıyor

Basketbol kariyeri boyunca Hedef’lediği birçok başarıya imza atan Fenerbahçe Ülker’in ünlü basketbolcusu Mirsad Türkcan, sponsorları arasında Hedef Filo’nun da yer aldığı Fenerbahçe Ülker - CSKA Moskova jübile maçıyla potalara veda ediyor.