30 Temmuz 2012 Pazartesi

Gül Dondurmalı Tahinli Akıtma'yı yediniz mi?

Gül Dondurmalı Tahinli Akıtma'yı yediniz mi?

11 ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar mekanları ya da iftar sofralarını süsleyen yemeklerle tatlılar görsel ve yazılı mecralarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz hafta kaleme aldığım yazımda ben de iftar sofralarının vazgeçilmez adresi Adanalı Hasan Kolcuoğlu’ndan bahsetmiştim.
Ancak sizlere bu hafta eski Osmanlı mutfağından günümüze gelerek Sheraton İstanbul Ataköy’ün iftar sofralarında misafirlerine sunduğu spesiyalitesi, “Gül Dondurmalı Tahinli Akıtma”yı anlatacağım.
Marmara Denizi’ne nazır, yeşillikler içinde doğayla baş başa bir ambiansla iftarı karşılayabileceğiniz Sheraton İstanbul Ataköy, misafirlerine Türk ve dünya lezzetlerinin yer aldığı çok farklı iftar menüleri sunabiliyor. İftarınızı dilerseniz Otel’in restoranlarından Cook Book’ta açık büfeden seçeceğiniz yiyeceklerle dilerseniz de Otel’in bahçesindeki tarihi ‘Baruthane’ üzerine kurulu Mey Türk’te Türk müziği eşliğinde açabilirsiniz.



Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder