20 Şubat 2012 Pazartesi

The biggest marketer of the USA, Seth Godin is in Istanbul on February 21st. We support this conference as PR sponsor.  
Amerika’nın en büyük pazarlamacısı olarak bilinen Seth Godin, 21 Şubat’ta İstanbul’da. Bu önemli konferansa Manifesto, PR sponsoru olarak destek veriyor.  
 Seth Godin who wrote famous books such as Purple cow, Idea virus, Permission marketing comes to Istanbul for the first time. 
Mor inek, izinli pazarlama, fikir virüsü gibi bir çok kavramı pazarlama literatürüne kazandıran Seth Godin, ilk kez Türkiye’ye geliyor. 
Seth Godin is in Istanbul at Hilton Convention Center on February 21st. He has spoken in 11 different countries and reached more than 1 million people. 
Bugüne kadar 11 farklı ülkede konuşan ve 1 milyondan fazla kişiye ulaşan Seth Godin, 21 Şubat’ta İstanbul Hilton Convention center’da.
Seth Godin says: “We will award leaders not the submissive.” He is in Istanbul to broad horizons. 
“Artık itaatkarlar değil, liderleri ödüllendireceğiz” diyen Seth Godin, dinleyicilere yeni ufuklar açmak için İstanbul’da.

16 Şubat 2012 Perşembe

The countdown for Seth Godin Conference which demolishes the known facts has started. Godin is in Hilton Convention Center in February 21st
Fikirleri ile çığır açan, bilinen gerçekleri ters yüz eden Seth Godin konferansı için geri sayım başladı. Godin, 21 Şubat’ta Hilton Convention center’da. 

15 Şubat 2012 Çarşamba

Seth Godin the writer of Purple Cow is in Hilton Convention Center on February 21st to go beyond the ordinary. 
Mor İnek Kitabının yazarı Seth Godin 21 Şubat tarihinde, ezber bozmak için Hilton Convention Center’da.

O bir Kontrtenor, ‘Kafası Karışık Kontrtenor’! Nuri Harun Ateş, gönül telini titreten farklı dönemlere ait şarkıları ile 18 Şubat Cumartesi gecesi garajistanbul’da! Biletler Biletix ve garajistanbul gişelerinde.

Türkü Club’tan eşsiz performans! Halk müziğini yeniden yorumlayarak, yeni bir tını yaratan Türkü Club, 17 Şubat Cuma gecesi garajistanbul’da! Biletler Biletix ve garajistanbul gişelerinde.

14 Şubat 2012 Salı

Pazarlama gurusu Seth Godin İstanbul’da. Türkiye’ye ilk kez gelecek olan Seth Godin konferansı Manifesto iletişimin PR sponsorluğunda gerçekleşiyor.
The marketing guru Seth Godin is in Istanbul. Seth Godin Conference that will take place in Istanbul for the first time and Manifesto PR is the sponsor of this conference.

6 Şubat 2012 Pazartesi

PORTEKİZ’DEN İKİ MÜZİK DEHASI!


Ödüle doymaz, Portekizli alternatif müzik grubu Dead Combo, 11 Şubat Cumartesi gecesi garajistanbul’da!

1 Şubat 2012 Çarşamba

Dünya reklamcılığının MANİFESTO’su İstanbul’da yazıldı



Basın Bülteni                               30 Ocak 2012


Dünya reklamcılığının MANİFESTO’su İstanbul’da yazıldı

Global ölçekte reklamcılığın “Şampiyonlar Ligi” olarak bilinen Kıtalararası Reklamcılık Yarışması “THE CUP”,  26 -27 Ocak tarihleri arasında Marketing Türkiye ve MMI Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşti. “THE CUP”ın tüm iletişim ve organizasyon süreçleri ise Manifesto İletişim Grubu tarafından yönetildi. Projeleriyle fark yaratan Manifesto İletişim’in THE CUP için, Çarşı Grubu ve Gülşen ile yaptığı işbirlikleri de büyük beğeni topladı.
THE CUP, bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile hayata geçirildi. Modern çağın Sokrates’i ünlü düşünür Slavoj Zizek,  yaratıcı düşünce konusunda efsane Edward de Bono, boşluğu dizayn eden dünyaca meşhur mimar Boris Podrecca gibi önemli konuşmacıları ağırlayan “İstanbul Yaratıcılık Zirvesi; THE CUP” zengin içeriği ile dünya reklamcılık sektörüne yön verenler için çekim merkezi oldu.
Organizasyonun Türkiye’de en üst düzeyde desteklenmesinin önemine dikkat çeken Manifesto İletişim Genel Müdürü Selin Bozkurt, ‘THE CUP’ın reklamcılık sektörü için olduğu kadar ülke tanıtımı için de büyük önem taşıdığını söyledi. Hem yarışma hem de konferans ayağı olan THE CUP sayesinde global ölçekte reklam sektörü ile birlikte yaratıcılığın tüm İstanbul’a kilitlendiğini vurgulayan Selin Bozkurt, “Geçen yıl THE CUP’taki başarımız sayesinde Çin’in en büyük gruplarından biri ile tanıştık ve Türkiye lansmanlarını gerçekleştirdik. Manifesto olarak, geçen sene kazanmış olduğumuz deneyimle, bu sene de organizasyonun tüm iletişim, etkinlik, tasarım ve uygulama hizmetlerini gerçekleştirdik. İstanbul’u yaratıcı endüstrilerin cazibe merkezi haline getirecek THE CUP’a gelecek yıllarda da tüm gücümüzle destek olmaya  devam edeceğiz.” dedi.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm etkinlik ve iletişimi Manifesto İletişim Gurubu tarafından gerçekleştirilen THE CUP’a sanatçılar da destek verdi. Gülşen özel bir beste hazırladı. Gülşen’in bestesini Ozan Çolakoğlu aranje etti. Ayrıca yaratıcılığıyla ön plana çıkan Çarşı Grubu, Alen Markaryan liderliğinde etkinliğe özel bir slogan hazırladı. Beşiktaş-Gaziantep maçında açtıkları “Boşluğu ruhumuza dolduruyoruz” pankartlı spor camiasında büyük  beğeni topladı.