22 Nisan 2011 Cuma

DoubleTree by Hilton - Istanbul Moda turizm acentalarını ağırladı!



Mart ayının sonunda misafirlerine kapılarına açan DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda yaklaşık 350 turizm acenta yetkilisini bir araya getirdi.

Anadolu Yakası’nın ilk beş yıldızlı Hilton Worldwide oteli olma özelliğini taşıyan DoubleTree by Istanbul - Moda düzenlediği özel bir davet ile 350 turizm acenta yetkilisini ağırladı. Ozan Doğulu’nun performanslarıyla renk kattığı geceye Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı ,Genel Müdür Yalçın Aydın ve İş Geliştirme Direktörü Hülya Akgün ev sahipliği yaptı.
Anadolu Yakası’nın kalbinde
Taşyapı güvencesi ile 80 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen otelin ulaşım noktalarının merkezinde olduğunu belirten DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda Genel Müdürü Yalçın Aydın otelin lokasyon avantajını şöyle anlattı: “DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul’un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü’ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip. Otelimiz şehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil aynı zamanda Modalıların da uğrak yeri olacak. Moda’nın değerine değer katmaya geldik” dedi.
Her detay düşünüldü

İş Geliştirme Direktörü Hülya Akgun otelde küçük farkların büyük değerlere dönüştüğü belirterek, “Otelde konuklar seyahatlerinin yorgunluğu atarak ödül niteliğinde bir deneyim yaşıyorlar. Evlerinden uzakta ama evlerinin rahatlığı ve sıcaklığı ile karşılanıyorlar. Lüks çarşaflar, kaz tüyü yorgan ve jumbo yastıklar, ergonomik masa sandalyeler, ücretsiz internet ve otopark hizmetimiz konuklarımızı evlerindeki gibi hissetmeleri için düşünülmüş küçük detaylardan sadece birkaçı...” dedi.

Odaların tamamına yakını deniz manzaralı
DOUBLETREE by Hilton Istanbul Moda’da tamamına yakını eşsiz deniz manzarasına sahip 70 standart, 139 deluxe, 10 corner, 19 junior suit, 8 suit ve 1 kral dairesi olmak üzere 247 oda yer alıyor. Ayrıca otelin terasındaki havuz hem gündüzleri hem de geceleri muhteşem deniz manzarası eşliğinde keyifli anlar sunuyor. Oda fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre 150 Euro ile 2 bin 500 arasında değişiyor.
Otel içinde lezzet durakları
DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda içindeki lezzet durakları konaklayan misafirlere keyifli anlar yaşatıyorlar. DoubleTree’nin “Wake up DoubleTree kahvaltısı” ile size sabah uyanmak için muhteşem bir sebep sunuyor. Kahve, gurme çaylar, müsli, yoğurt, tam tahıllı ekmek ve süt ya da yoğurtla yiyebileceğiniz sağlıklı tahıllar – hatta tatlı ikramlar- gibi alternatifler yoğun bir gün öncesi güç kaynağı oluyor.

Bahçeye bakan, açık hava oturma alternatifli La Gazetta Brasserie bir toplantı sonrasında gidilebilecek ya da uzun bir seyahatten sonra dinlenebilecek bir mekan. Lobby Lounge’da verilen mola sırasında Lite Bites menüsüne ve DoubleTree’ye özgü kokteyl listesine göz atmak bile insanın güne yeniden hazırlıyor. Otel girişinde bulunan pastanede birbirinden leziz kekler, tartlar, turtalar ve çikolata ürünleri konukları bekliyor. Pastane DoubleTree by HiltonTM’ye özgü çikolata parçalı kurabiyelerden bir paket alıp eve götürme fırsatı da sunuyor.


1980’lerden bu yana kurabiye geleneği

Konuklar otele adımlarını attıkları anda DOUBLETREE by Hilton otellerine özgü bir imza olan; efsanevi parça çikolatalı kurabiyesini tatma fırsatı da buluyor. Konukseverliğin bir göstergesi olan parça çikolatalı kurabiyeler, DOUBLETREE by Hilton otellerinde 1980’lerin başında sunulmaya başlandı. Şimdiye kadar ise 200 milyon kurabiye seçkin konuklara ve müşterilere dağıtıldı. 1995’te markanın gizli tarifini korumak için Nashville merkezli Christie Cookie Şirketi’den hizmet aldı. Bu sayede her DOUBLETREE oteline aynı lezzetli ulaştırmanın yolu bulundu.

Gece saat 24’e kadar açık SPA
DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda’nın diğer bir farklılığı ise konaklayan misafirlerine sağladığı 24 saat açık olan fitness hizmeti ve saat 24’e kadar açık olan SPA merkezi. Masaj odasından, Türk hamamına, kapalı yüzme havuzundan, sauna ve buhar odalarının yanı sıra Precor marka fitness salonu ve pilates programlarına kadar DOUBLETREE by Hilton Istanbul Moda misafirlerine ve fitness üyelerine dünyaca ünlü masajları deneyimleme imkanı sunuyor.
Nesli tükenmekte olan ağaçlar isimleriyle yaşatılıyor
DOUBLETREE by Hilton Istanbul Moda’da toplantı salonlarına nesli tükenmekte ve özel anlamları olan ağaçların isimleri (Defne, Lotus, Ardıç, Sekoya v.b ) verilerek bu soruna dikkat çekiliyor. DOUBLETREE by Hilton markası dünya çapında ağaçların korunmasına önem vererek bu doğrultuda bir çok sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor.
Doubletree by Hilton Istanbul Moda Genel Özellikler

Çağdaş ama eklektik tarzda tasarlanmış odalarımızda, rahatlık, konfor ve teknolojik altyapının tüm detayları düşünüldü. Sweet Dreams® DoubleTree Uyku Deneyimi markalı ortopedik yataklardan, ergonomik çalışma ünitesine, konaklayan misafirlerimize ücretsiz hızlı interneten ve ücretsiz otopark hizmetinden, birçok ulusal ve uluslararası kanal seçenekli 32’ LCD TV’ye, Neutrogena marka banyo ürünlerinden, 24 saatlik iş merkezine ve uzaktan kumandalı çıktı alma imkanına kadar tüm detaylarda konfor ve hizmet ön planda. Deniz manzarasını çağdaş konforlu tasarımla buluşturmak DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’yı güçlü kılan önemli noktalardan birisi.
Toplantı salonlarının neredeyse tamamının gün ışığı ve deniz manzaralı olması ve Hilton Meeting Standards kapsamında en profesyonel düzeyde hizmet ve teknoloji sunulması önemli bir avantaj. Uluslararası Ana Restoran, eşsiz manzaralı Ala Carte Restoran, açık hava oturma alternatifli Lobi Lounge, Bar & Café ve Pastane, gruplara özel ayrılan Private Dining Room ve teras infinity havuz kenarında Havuz & Bar gibi keyifli yeme içme mekanları bu alanda da DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’yı öne çıkartıyor. Mutfak kısmında dünya çapında başarıları olan Excutive Chef Sinan Duran yönetiminde özel projeler hayata geçecek.
DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’nın diğer bir farklılığı ise saat 24’e kadar açık olan Cansın Albayrak yönetimindeki SPA ve 24 saat açık olan Fitness Merkezi. Masaj odası, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odalarının yanı sıra Precor marka fitness salonu ve pilates gibi programlar ile farklı deneyimler sunuluyor.

Elemental Spa dinlendirir…
Çağdaş tasarımı ile doğal ve huzurlu bir ortam sunan Elemental Spa, su, hava, ateş ve toprak olmak üzere dört ana maddeden esinlenerek tasarlanmıştır. Size kendi özünüzü keştfetmeyi tavsiye eden ve bunun için çalışan Elemental Spa her gün saat 24:00’e kadar masaj odalarından Elemental Fit Bar’a, suana’dan, buhar odasına, kapalı havuzundan şok duşuna, Stott pilates derslerinden Precor marka fitness aletlerine kadar her full servis hizmetinizde.
Elemental Spa piyasadaki en etkili Pilates Programı’nı sunan Stott pilates Professional makinaları ve deneyili pilates hocaları ile size zinde bir dinlenme sözü veriyor. Dinlenme odalarında bulunan özel ısı terapili mermer şezlonglar ile tüm günün yorgunluğunu atacaksınız.
Hawai kökenli binlerce yıldır Pasifik’te uygunalnmakta olan Lomi Lomi masajı sayesinde ruh, beden ve beynin uyum içerisinde çalışması sağlanır. Tüm el içi ve dışı bilek, dirsek, parmaklar kullanılarak yapılan bu masaj, gelenektsek bir masajdan çok bütünsel bir iyileşme yöntemidir.
Elemental Spa Fitnes bölümünde Precor markalı ve I-Phone entegreli, TV yayınlı son model cardio cihazları ve fitness ekipmanları ile donatılmıştır. Kozmetik alanındaki en son yenilikleri siz misafirlerinin hizmetine sunan Elemental Spa çatısı altında pek çok ilki de barındırıyor. LPG Integral ile bıçaksız, iğnesiz %100 doğal incelme Elemental Spa’da. Çok ayrıcalıklı bir tekink olan endermonoloji
sistemiyle bir hücrenin mekanik uyarısını biyokimyasal uyarıyla çevirme yönetimi ile cilt görünümünü düzgünleştirir ve bölgesel incelme sağlar.
Algotherm, Panpurri ve Terrake gibi dünya çapındak önemli SPA markalarının ürünleri ve bakım paketleri de Elemental Spa’da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder