9 Mart 2010 Salı

Rixos’un Manifesto’su


Ağustos 2009 tarihinde kurularak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Manifesto, “Rixos Grubu”na hizmet vermeye başladı.
2000 yılında turizm sektöründe söz sahibi olmaya başlayan Rixos Hotels, sektörün başkenti Antalya'da Fettah Tamince tarafından kuruldu. Rixos Hotels, %100 misafir memnuniyeti ve serviste mükemmelik

Türk turizminin referans markası Rixos Hotels iletişim danışmanlığı hizmeti almak için Manifesto ile anlaştı. Manifesto İletişim Danışmanlığı ve Etkinlik Hizmetleri, bundan böyle Rixos Hotels çatısı altındaki tüm otel ve markalara iletişim danışmanlığı hizmeti verecek. Türkiye ve dünyanın değişik bölgelerindeki otelleriyle, sektörde birçok yeniliğe öncülük etmeye devam eden Rixos uluslararası bir otel zinciri konumunda.
Ulusal ve uluslararası alanda önde gelen firmalara hizmet vererek başarılı yükselişini sürdüren Manifesto PR’ın müşterileri arasında Ağaoğlu Turizm Grubu, Avusturya’lı yapı market bauMax, Dati Holding ve markaları (Galleria, Sheraton İstanbul Ataköy Otel, Ataköy Marina), Türk Mücevherciler Birliği JTR, Jingle Jungle, Nilpark Alışveriş Merkezi, Okan Üniversitesi, Okan Holding, Suzuki, Uzel Holding; Ebru Akel, Gülşen, Ece Vahapoğlu bulunuyor.

Latincede “manus” el, “festo” ise basmak kelimelerinden türeyen “Manifesto” yani el basmak, günümüzde toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine kurulan bir akım, bir hareketin oluşumunu bildiren yazılar, bildirge ve deklarasyon anlamlarında kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder