1 Mart 2011 Salı

En keyifli davetlerin ev sahibi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel en özel davetleri, doğal gün ışığı alan ve deniz manzaralı balo ve toplantı salonlarına taşıyor.

Hem konumu hem de sahip olduğu olanaklarla, konuklarının beklentilerine en ideal şekilde cevap veren Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, zemin katlarda yer alan balo salonları yerine, bol gün ışığı, deniz ve bahçe manzarası olan, yüksek ve kolonsuz davet salonları ile İstanbul’da ilk olma özelliğini taşıyor.

Profesyonel kadrosu ile hem iş hem de özel davetlerde aranan kaliteyi ve prestiji uluslararası standartlarda sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, en unutulmaz davetlerin mekanı olmaya devam ediyor.

Doğal gün ışığı alan muhteşem bahçe ve deniz manzaralı, kolonsuz 2 adet balo salonu ile 9 adet toplantı salonu, 10 kişilik iş toplantılarından 1600 kişilik gala yemeklerine kadar her türlü organizasyona kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapıyor.

Marmara Denizi manzarasıyla, İstanbul’un içinde, doğa ile içiçe konumlanan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, dünya mutfaklarına farklı bir bakış açısı getiren restoranlarının yanısıra, tam donanımlı toplantı odaları ve konferans merkezi ile her ihtiyacına cevap veriyor.

İstanbul’daki Tek Yekpare Cam Salonu
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yaklaşık 5 metre yüksekliğinde, dört duvarı boydan boya, yekpare, ses geçirmez cam odaları ile toplantılara estetik kazandırıyor.
Otel, Atatürk Havalimanı’na 8 km, Kuyumcukent, CNR & İstanbul Fuar Merkezi gibi önemli sanayi ve fuar merkezlerine 10 dk uzaklıkta bulunuyor.